935401109 / 654938066 resso@resso.info

MÚSICA PARA ADULTOS

Tenemos alumnos adultos de todas las edades que estudian  piano, guitarra, violín o canto,  que hace años disfrutan de  hacer música.

La enseñanza se articula a partir de las necesidades propias y intereses del alumno. De esta manera el repertorio que se trabaja en la clase abarca un ámbito muy grande de estilos y épocas.

En la enseñanza para personas adultas de todas las edades Ressò ha  sido referente.

Las clases son individuales y pueden ser por la mañana o por la tarde.

Fa cinc anys que sense conèixer gens de música li vaig demanar al Sr. Cuenca si podria arribar a aprendre guitarra clàssica.
Ara, gràcies a la seva paciència i molt bon ensenyament gaudeixo de la música que de mica en mica vaig reconeixent en tocar la guitarra. Ara me’n penedeixo de no haver començat abans. Tinc 76 anys.

Gràcies.

 

Josep Maria

 

Josep Maria Caralps

alumne de guitarra

Hace tiempo que asisto encantada a clase de piano con mi gran profesora y grandísima persona Elisa, en la Escuela de Música Ressó.

Mi experiéncia desde el primer momento ha sido magnífica. He aprendido rapidísimo, empezando a leer partituras desde el primer día!!! Elisa me puso un pentagrama delante y empezó a enseñarme a leerlo. Como ya he comentado, mi experiéncia fué, es y ha sido brutal!!!

Me encanta la metodología que se utiliza en ésta escuela, ya que además de la gran calidad del profesorado, su forma de trabajar con el alumno la hacen muy amena y con ganas de saeguir aprendiendo. No puedes parar!!!

Conchi Piedras

alumne de piano

Un espai acollidor i proper.
L’escola compta amb uns professionals excel·lents que fan gaudir intensament de l’aprenentatge de la música, tot i no tenir cap mena de coneixement musical previ.
Ara fa dos anys que m’hi vaig matricular oi va ser tot un encert. De fet, mai m’hauria pensat que aprendre a tocar un instrument, sobretot quan ja tens uns anyets, es convertís en un espai d’absoluta relaxació.
Una gran escola per a petits i grans!

Elena Sánchez

alumne de piano

Sense tenir cap coneixement de música, més enllà de l’afició a escoltar-ne i gaudir-ne, vaig apuntar-me a l’escola Ressò buscant endinsar-me en aquest món. 
Enginyer de professió, tocar el piano era una cosa molt llunyana al que estava acostumat.
En poc més d’un any he après a tocar les primeres peces d’un instrument que mai m’havia semblat fàcil. Moltes tecles, dues mans que fan diferents melodies i que requereixen interpretar dues coses a la vegada, una per cada mà! Tot és qüestió de voluntat.
Al meu ritme, adaptant-se segons les meves necessitats i progrés en l’instrument, les professores de piano em transmeten la seva passió per la música i em motiven en l’aprenentatge en un ambient proper, distès i de confiança.
Gràcies! No perdeu mai la il·lusió que transmeteu en la vostra feina!

Sergi Miquel

alumne de piano

CONTACTA CON NOSOTROS

Call Now Button